Öğrenci Bilimsel Araştırma Projeleri Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Öğrencilerimizin Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Bilimsel Araştırma Projelerine dahil olmalarını sağlayarak kariyer gelişimlerine destek vermek amacıyla TÜBAP bünyesinde “Öğrenci Bilimsel Araştırma Desteği” başlığı altında tanımlanan bir proje türü mevcuttur.

Bu başlık altında proje fikri olan veya Üniversitemizi herhangi bir öğrenci katılımlı bilimsel, teknolojik, sanatsal/kültürel bir aktivitede temsil etmek isteyen öğrencilerimiz doktora derecesine sahip bir akademisyen danışmanlığında TÜBAP birimine Bilimsel Araştırma Projesi başvurusu yapabilirler. Proje başvurusu ilgili öğretim yılı içerisinde sürekli olarak yapılabilmektedir.

Fikrinizi ve/veya Projeye katılma isteğinizi hocalarınıza iletin. Projenizi hazırlayın. Başvurunuzu yapın. Biz destekleyelim.

Erteleme şimdi yap hayata iz bırak!

Prof. Dr. Osman Nuri HATİPOĞLU

TÜBAP Komisyon Başkanı

Rektör Yardımcısı

Bu içerik 07.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 370 kez okundu.