TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEK, DEĞERLENDİRME KABUL VE İZLEME KRİTERLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu tarafından düzenlenen Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Destek, Değerlendirme Kabul ve İzleme Kriterleri toplantısı akademik ve idari personelin katılımıyla Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu başkanlığında yapılan toplantıda 2023 yılı için Bilimsel Araştırma Projeleri Destek, Değerlendirme Kabul ve İzleme Kriterlerinin planlanması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu “TÜBAP Komisyonu her yılın son üç ayında bir sonraki yıl ile ilgili olarak TÜBAP destek, değerlendirme, kabul ve izleme kriterlerinde yapılacak değişiklikleri saptamak ve planlamak için seri toplantılar düzenlemektedir. 2022 yılında bu amaçla araştırmacılardan öneri ve geri bildirim almak üzere tüm Trakya Üniversitesi akademik personeli için bu toplantı düzenlenmiştir. Toplantı sırasında araştırmacıların uygulama kriterleri ile ilgili talepleri TÜBAP Komisyonu tarafından alınmış, kriterler ile ilgili sorular da cevaplandırılmıştır. Alınan bu geri bildirimler 2023 TÜBAP uygulama kriterlerinde mevzuat çerçevesinde dikkate alınacaktır.” dedi.

Ek Resimler
Bu içerik 03.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 390 kez okundu.